Zpátky nahoru
Kroužky

Informace k pravidelné zájmové činnosti (kroužkům, klubům) a vypsaným kurzům:

v pátek 1. září zveřejňujeme kompletní nabídku kroužků, klubů a kurzů pro školní rok 2023/24. Přihlašování je opět umožněno pouze přes elektronický systém, a to od 4. září, 12:00. U každého titulu je telefonní kontakt na vedoucího, s nímž je možné probrat detaily daného kroužku, klubu či kurzu. Přihlašování je možné do konce října 2023. V případě problémů s přihlašováním je možno využít help linku na tel. č. 777 545 003 (Šárka Jandová, volejte prosím ve všední dny od 8 do 16 hodin). U některých titulů lze očekávat vyšší zájem, než-li je aktuální kapacita, není proto vhodné nechávat přihlašování na poslední chvíli. Po celý říjen je možné, aby si zájemce o kroužek činnost vyzkoušel a rozhodl se, zda- chce ve zbytku šk. roku kroužek navštěvovat. 

Pravidelnou zájmovou činnost zahjaujeme, tak jako každý rok, v prvním říjnovém týdnu. Úvodní schůzky a tréninky tedy proběhnou v týdnu od 2. října dále. Ukončení kroužků je tradičně plánováno na pátek 31. května 2024. Činnost sportovních klubů předpokládáme do konce června 2024. 

V případě omezení činnosti vinou covidových opatření či podobné epidemiologické situace (vyšší moc) vracíme poměrnou část nevyužitého zápisného. 

 

Sbalit
Lukoklub RAVEN

určeno pro lukostřelce se závodními ambicemi registrované v LukoKlubu (LK RAVEN je registrován jako sportovní klub pod Českým lukostřeleckým svazem)

schůzky:  tréninky probíhají po dohodě s trenéry, a to buď v areálu Přírodovědné stanice, nebo na tréninkové louce u Sv. Anny u Horažďovic, v zimě pak v sále DDM v horaždovickém Zámku

klub vede: Tom Pollak - trenér lukostřelby (606 880 502)

cena: 500 Kč, náklady na případné nadstavbové akce (turnaje, ligové závody apod.) se hradí zvlášť dle ekonomické náročnosti konkrétní akce, členové lukokroužků zápisné do klubu neplatí, stačí jim vyplnit přihlášku

 

Přihlášení je možné POUZE přes online systém DDM: ddm-hd.iddm.cz/prihlaseni

Na výše uvedeném odkazu se zaregistrujete do online centra.

V online centru založíte účastníka (vyplníte osobní údaje), vyberete kroužek a přihlásíte se. Do 5 pracovních dnů se e-mailem dozvíte, jestli jste přihlášeni. Vytisknete, podepíšete a doručíte přihlášku do kanceláře DDM (neodevzdávejte vedoucím kroužků).

Zaplatíte bezhotovostně, nově nemusíte vypisovat sdělení příjemci, stačí vyplnit variabilní symbol, který spolu s pokyny k platbě obdržíte e-mailem.

V případě potíží s přihlašováním se do konce října obracejte na telefonní číslo 777 545 003 a my Vám s přihlášením pomůžeme.