Zpátky nahoru
Kroužky

Informace k pravidelné zájmové činnosti (kroužkům, klubům) a vypsaným kurzům:

v pátek 1. září zveřejňujeme kompletní nabídku kroužků, klubů a kurzů pro školní rok 2023/24. Přihlašování je opět umožněno pouze přes elektronický systém, a to od 4. září, 12:00. U každého titulu je telefonní kontakt na vedoucího, s nímž je možné probrat detaily daného kroužku, klubu či kurzu. Přihlašování je možné do konce října 2023. V případě problémů s přihlašováním je možno využít help linku na tel. č. 777 545 003 (Šárka Jandová, volejte prosím ve všední dny od 8 do 16 hodin). U některých titulů lze očekávat vyšší zájem, než-li je aktuální kapacita, není proto vhodné nechávat přihlašování na poslední chvíli. Po celý říjen je možné, aby si zájemce o kroužek činnost vyzkoušel a rozhodl se, zda- chce ve zbytku šk. roku kroužek navštěvovat. 

Pravidelnou zájmovou činnost zahjaujeme, tak jako každý rok, v prvním říjnovém týdnu. Úvodní schůzky a tréninky tedy proběhnou v týdnu od 2. října dále. Ukončení kroužků je tradičně plánováno na pátek 31. května 2024. Činnost sportovních klubů předpokládáme do konce června 2024. 

V případě omezení činnosti vinou covidových opatření či podobné epidemiologické situace (vyšší moc) vracíme poměrnou část nevyužitého zápisného.